keskiviikko 28. kesäkuuta 2017


Keskiviikko 28.6.2017


Viimeinkin koitti se päivä kun pääsimme Pellinmäkeen aloittamaan leirin, jee!
Tulimme isos ja ohjaaja porukalla kymmeneksi laittelemaan kaiken valmiiksi leiriläisten tuloa varten.

Koko leiriväki oli viimeinkin koolla ja aloitimme leirin yhteisellä lipunnostolla. Tämän jälkeen tutustuimme hieman toisiimme ja kävimme Pellinmäen pelisääntöjä läpi, jotta selviämme tästä viikosta yhdessä.

Jaoimme fiilikset toisillemme tällaisten nallekorttien avulla
Yhtenä sääntönä olikin että puhelimia saa käyttää vain opetuksissa joissa niitä tarvitaan, sekä vapaasti puolen tunnin ajan joka päivä päivällisen jälkeen.

Sinne menivät puhelimet talteen
lukkojen taakse
Kävimme pikaisella isosten vetämällä ulkoilulla ja sitten päästiin ensimmäistä kertaa syömään mahat täyteen Katrin pöperöillä :)
Syönnin jälkeen ensimmäinen ryhmä pääsi toteuttamaan kauan odotettua tehtävää: tiskaamaan.
Siitä tulee varmasti tulevina päivinä todistusaineistoa, jotta kaikki näkee kuinka ahkerasti täällä tiskataan!

Riparilla työskennellään eri asioiden parissa isosten vetämissä ryhmissä. Seuraavaksi olikin aika tutustua omaan isoseen ja muihin ryhmäläisiin. Ryhmissä täyteltiin myös omat "naamakirja" sivut joiden avulla sitten esittäydyttiin muille.

Ryhmäytymisten jälkeen kävimme viettämään leirin ensimmäistä leirijumalanpalvelusta, eli jumista. Tällä kertaa valmistelimme sen ennakkoon isos ja ohjaaja porukalla, mutta tulevina päivinä ne tehdään isosryhmissä.


Seuraavaksi riparilaiset pääsivät kirjoittamaan oppimispäiväkirjaa, jossa tänään pääasiassa kyseltiin alkuleirin fiiliksiä ja muita kuulumisia.
Sitten koitti aika kun isoset pääsivät vetämään iltaohjelmaa leiriläisille. Iltaohjelmassa isoset näyttelevät sketsejä, vetävät pelejä, sekä lauletaan porukalla.

Kuvia isosten (ja yövahdin) sketsistä.
Illalla laskimme yhdessä lipun ja pääsimme saunomaan ja iltapalastelemaan.
Illan päätteeksi Paula piti meille iltahartauden ja pääsimme nukkumaan... toiset hieman väsyneempinä kuin toiset :)


-Tomi